Да така си и мислих ами незнам сега я изчистих ам аз я свалих за да я нулирам но на програмата излизат 7 пин а моторчето е с 6 като на мястото на първия няма нищо само пластмаса и в програмта пише че се пуска ток 12ж за 2 сец на 6 и 7 пин и ако са вярни полюсите се затваря ако не и се отвори сменят се полусите и пак за 2 сек се подава ток! ама като видях че са 6 пин и ме достраша да не го изгоря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
защо ми скочиха оборотите
Collapse
X
-
ами закачат ти колата на компютър дават я на контакт (но без да се пали) и на екрана на компютъра пише връщане на моторчето за празен ход (или клапата - не си спомням какво точно беше) в изходно положение. Нещото стана точно за около 1 минута. След това палиш, обаче казаха ако може без да връщаш ключа в изходно положение, и всичко е по старому т.е нормални обороти 870 (щото мойте бяха отишли на 2000) само, че го няма това плуване на оборотите когато я пуснеш по инерция. Накараха че да врътна 1-2км да видя дали има някакъв проблем. Проблем естествено че нямаше.
След това ми я пуснаха и за диагноза - но колата нямаше никакви грешки.
Ами това е.Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
а и още нещо
преди да я закарам на компютър два пъти правих това с адптирането на място - т.е. 90s на ключ след това връщане в изходно положение за 90сек. , запалване -5мин, но ефект намяше - само си изогорих бензина.
При това като се запали в първия момент не работи устойчиво после си вдига оборотите, после ги сваля. Свали ги до 1250, но като я изгасих и запалих - и отново 2000. На другия ден пак го правих и пак същото.
Докато на компютъра не се налагаше да я паля., така че според мен е по-добре човек направа да си отиде да му я направят на комтпютърAlfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
Първоначално публикувано от n_netovами закачат ти колата на компютър дават я на контакт (но без да се пали) и на екрана на компютъра пише връщане на моторчето за празен ход (или клапата - не си спомням какво точно беше) в изходно положение. Нещото стана точно за около 1 минута. След това палиш, обаче казаха ако може без да връщаш ключа в изходно положение, и всичко е по старому т.е нормални обороти 870 (щото мойте бяха отишли на 2000) само, че го няма това плуване на оборотите когато я пуснеш по инерция. Накараха че да врътна 1-2км да видя дали има някакъв проблем. Проблем естествено че нямаше.
След това ми я пуснаха и за диагноза - но колата нямаше никакви грешки.
Ами това е.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 155superПрави се на KTS по друг начин казано , бошевски уред . В сервиза го имаме . Закачането стува 25лвAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Тази операциа на Виза Унискан дали може да се извърши?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Значи да кажа, че става. С визата преди малко в един сервиз ми занулиха всички настройки на екуто. И вече и моите обороти са бетон.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment